Despre noi

Berlin Alexanderplatz construction cranesPHOENIX CONSTRUCŢII a fost înfiinţată în anul 2004, de către inginer Cozma Florin-Narcis din dorinţa de a crea o companie care să opereze cu principii noi in sectorul construcţiilor. Pornind de la aceste principii şi bazându-se pe experienţa personală, completată de calitatea unei echipe de profesionişti construită în timp, dl. Cozma a reuşit în timp scurt să se impună pe piaţă, abordând cu profesionalism lucrările pe care le-a contractat de-a lungul anilor. Deşi relativ tânără, societatea a reuşit să se înscrie pe o linie ascendentă, linie care continuă şi în prezent.

Secretul este legat de promovarea unui sistem de valori:

  • Profesionalism: tindem spre performanţă prin munca în echipă şi integritatea individiului. Suntem atenţi la fiecare detaliu şi respectăm procedurile în realizarea fiecărei construcţii.
  • Calitatea: reprezintă valoarea de bază a firmei noastre. Aceasta ne motivează să furnizăm servicii complexe şi rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltăm.
  • Initiaţiva: chiar dacă fiecare client este unic, noi găsim întotdeauna soluţii pentru aceştia. De aceea, stimulăm iniţiativa şi căutarea respectivelor soluţii care să se potriveasca cerinţelor clienţilor noştri.
  • Personal şi experienţe: PHOENIX CONSTRUCŢII dispune de o echipă stabilă de muncitori care sunt mereu pregătiţi să-şi desfăşoare activitatea oriunde este nevoie şi care sunt calificaţi pentru lucrările care le desfăşoară.

În prezent societatea este în măsură să ofere o înaltă experienţă în sectorul edilitar, de drumuri şi construcţii civile şi industriale, infrastructurii şi lucrărilor de demolare. Potenţialul societăţii îl constituie echipamentele tehnice şi întregul personal coordonat de ingineri specializaţi şi atestaţi în domeniile de referinţă în vederea obţinerii unui randament cât mai optim.

PHOENIX CONSTRUCŢII operează respectând "politica calităţii", având ca obiective majore, garanţia lucrărilor executate şi respectarea programelor de execuţie a lucrărilor. Toate aceste obiective au ca numitor comun satisfacerea clientului, ceea ce implică alegerea unui personal cu bună pregătire profesională, utilizarea de utilaje şi tehnică de lucru cât mai performante şi o continuă îmbunătăţire a serviciilor şi a tehnologiei. Societatea a avut grijă ca personalul să fie foarte bine motivat şi să aibă în plus un nivel ridicat al conduitei profesionale şi al comportamentului. De asemenea, societatea noastră se află într-un permanent proces de perfecţionare şi colaborează îndeaproape cu arhitecţi, designeri, ingineri de structuri, furnizori şi producători de materiale de construcţii. Compania se angajează într-un proces de dezvoltare dinamică, focalizat pe construirea unui sistem care să producă, pe termen lung, soluţii prompte, adaptate nevoilor clienţilor. Specificul companiei constă în capacitatea de a întelege prin relaţia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vânzare-cumpărare a unui pachet de servicii, ci o permanentă interfaţare constructivă, care transformă partenerii în prieteni şi colegi de drum pe o perioadă îndelungată. Un client mulţumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Aceasta este probabil explicaţia pentru faptul că majoritatea clienţilor noi ne contactează datorită recomandării firmei de către clienţii vechi. Este un lucru de care suntem mândri, dar care în acelaşi timp ne face să fim atenţi. 

Edificatoare pentru ceea ce reprezentăm pentru piaţa construcţiilor sunt lucrările pe care le-am derulat de-a lungul anilor; calitatea execuţiei acestora şi respectarea termenelor de execuţie asumate prin contracte reprezintă cartea noastră de vizită. Sunt, după părerea noastră, singurele care vorbesc despre ceea ce suntem cu adevărat, dincolo de cuvinte.

Cu scopul de a oferi clienţilor cât mai mare satisfacţie, continuitate, precum şi pachete de servicii cât mai complete , ne-am extins, înfiinţând alte doua societăţi:

1. PHOENIX SERVICII: societate ce se ocupă cu prestarea serviciilor de asistenţă tehnică şi consultanţă în vederea obţinerii de fonduri europene nerambursabile;

2. PHOENIX ENGINEERING: având ca activitate principală proiectarea generală, obţinerea avizelor necesare demarării lucrărilor de construcţii, asistenţa tehnică a execuţiei;

Obiectivele de viitor ale societăţilor sunt perfecţionarea continuă, câştigarea şi menţinerea încrederii clienţilor, obiective de la care nu vom face rabat niciodată.

Vă mulţumim pentru atenţia acordată şi vă stăm la dispoziţie oricând pentru a vă dovedi că ceea ce am afirmat mai sus este real şi că, dincolo de diplome, meritele noastre se vor recunoaşte prin durabilitatea lucrărilor, consecvenţa calităţii şi responsabilităţii.

Certificari

iqnet       SRAC9001         SRAC14001         18001  program